Програма дій у період карантину

Опубліковано

З 18.03.2020 року на ПрАТ «Пологівський ОЕЗ» почали впроваджувати програму дій для створення найбільш безпечних умов для ведення виробничих процесів у період карантину на усій території України з 12 березня до 03 квітня 2020 року. Посилення режиму дезінфекції, контроль за здоров’ям персоналу, забезпечення працівників додатковими засобами індивідуального захисту, доведення до всіх працюючих правил поведінки в умовах карантину, зміна порядку руху документації на паперових носіях тощо, - всі ці заходи стали основними правилами життя ОЕЗівців. Подбало керівництво також і про доставку працівників на роботу. Наданий транспорт, щоб працівники безболісно та, не порушуючи вимог до перевезення, змогли діставатися до роботи.

23.03.2020р. на ПрАТ «Пологівський ОЕЗ» було проведено позачергове засідання Правління, на якому розглянули питання про необхідність проведення заходів, спрямованих на посилення режиму безпеки.

Таким чином, з метою попередження захворювання та захисту інтересів кожного співробітника, враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України, приписи Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби, прийнято рішення надати можливість певним категоріям працівників (за визначенням керівників структурних підрозділів) за наявності їх згоди, виконання роботи, визначеної укладеними з ними трудовими договорами, вдома (за місцем фактичного проживання/перебування) протягом карантину, встановленого Постановою КМУ від 11 березня № 211. При цьому вони будуть знаходитися на зв’язку у робочий час, виконувати свою роботу, передавати необхідні документи до бухгалтерії та, у разі потреби (за викликом керівництва), з’явитися на підприємство протягом 2-х годин з моменту виклику. Інші ж працівники будуть працювати за графіком.

Слід зазначити, що дана міра ніяк не вплине на процес виробництва продукції. Виробництво триває, як і раніше, у цілодобовому режимі.