Жінки-легенди серед нас

Опубліковано

Хто сказав, що жінка – це слабке створіння? Що вона може реалізуватися як особистість лише у материнстві та сімейному житті. У нашому прогресивному і сучасному світі - це вже давно застаріле поняття. В наш час не існує нічого неможливого для прекрасної половини людства. Саме для наших любих жінок 19 грудня 2021 року відбулася урочиста презентація з нагоди видання книги «Жінка-легенда. Шлях до успіху». Почесним статусом "Жінка-легенда" нагороджено чотирьох наших колег:

 

- Ірину Олександрівну Петрову – токаря 4-го розряду у цеху технічного обслуговування технологічного устаткування. Вона віддала заводу 33 роки свого життя. Її професіоналізм неодноразово був відзначений почесними нагородами від заводу, від міської та обласної адміністрації, а у 2017 році її портрет був розміщений на міській Дошці Пошани.

- Людмилу Іванівну Плужнік – транспортувальника на елеваторі насіння. Працює на заводі вже 35 років. Як і більшість співробітників Пологівського олійноекстракційного заводу, Людмила Плужнік пишається тим, що робить власний маленький внесок у виробництво олії - в цю загальну справу великого заводського колективу, завдяки якому в раціоні українців та мешканців інших країн завжди є свіжа та корисна рослинна олія.

- Ольгу Порфиріївну Таран – машиніста шеретувально-віяльних установок у підготовчому цеху. Вже понад сорок років працює Ольга Таран на Пологівському олійноекстракційному заводі, куди отримала направлення після закінчення технікуму. На рідному підприємстві вона шанований робітник, авторитетний ветеран праці. Неодноразово отримувала грошові премії від керівництва заводу та грамоти обласного і районного рівня за самовіддану працю й значні трудові досягнення.

- Валентину Анатоліївну Павленко – провідного інженера-технолога у виробничо-технічному відділі. Валентина Павленко 47 років віддала рідному підприємству. За свій довгий трудовий шлях вона побувала на кожній ділянці, досконало вивчила технологію виробництва, завоювала повагу і любов колективу. Сьогоднішня її робота у виробничо-технічному відділі Пологівського ОЕЗ – це квінтесенція всіх її знань та навичок, набутих на заводі.

Вітаємо наших поважних переможниць. Дякуємо Вам за Вашу роботу, за частину себе, вкладену в працю. За віддання і розуміння, педантичність і злагодженість. Дякуємо і бажаємо Вам благополуччя, витримки, стимулу і фінансового добробуту.

Але не привітаннями одними було багате свято: на номінантів і гостей церемонії чекали святковий благодійний фуршет, ексклюзивна фотозона з ефектом BULLET TIME, розіграш призів від наших партнерів.

Разом з нашими жінками отримували статус-звання наші землячки: співачка Альоша та акторка Ольга Сумська. Альоша привітала всіх присутніх своїм незабутнім виступом.